Conti Compreso - specialiştii în aer comprimat vă pun la dispoziţie compresoare, instalaţii specializate, motocompresoare, uscătoare cu absorţie şi refrigerare, rezervoare de aer comprimat precum şi accesoriile necesare. Service complet, revizii periodice, garanţii pentru lucrări, dar şi posibilitatea închirierii instalaţiilor dorite, numai la Conti Compreso.

Serviciul nostru central de asistenţă şi întreţinere îşi propune să asigure buna funcţionare a instalaţiilor şi a maşinilor de aer comprimat. Ne recomandă experienţa precum şi certificatele de calitate necesare. Suntem o echipă dinamică mereu orientată spre nevoile clientului, oferind întotdeauna garanţia calităţii. Urmărim proiectele în care este nevoie de instalaţii de aer comprimat, de la proiectare şi până la iniţiere şi implementare.

Oferim consultanţă tuturor partenerilor noştri, punând la dispoziţie un parc modern de instalaţii specializate. Conti Compreso reprezintă marca de top a pieţei din România în ce priveşte costul de beneficiu şi încrederea partenerilor noştri.

ADRESA SEDIU:
337450 Soimus - jud. Hunedoara, Str. Principala, Nr. 410A, România

Tel.:
+40 733 057 560
+40 723 983 033

Tel/Fax:
+40 254 237483
 
E-mail:
info@conticompreso.ro
conticompreso@yahoo.com

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists