SERVICE COMPRESOARE

Intretinere compresoare

Asigurăm întreţinerea instalaţiilor de aer comprimat. Oferim revizii tehnice periodice pentru întreaga gamă de instalaţii de profil. Service-ul nostru vă stă la dispoziţie cu soluţii eficiente pentru problemele dumneavoastră. Parcul nostru de compresoare de ultimă generaţie satisface pe deplin cerinţele partenerilor. Închiriem toată gama de instalaţii de aer comprimat, în perfectă stare de funcţionare.

Asigurăm revizii periodice precum şi întreţinere lucrând cu cele mai eficiente componente din domeniu. Experienţa noastră ne recomandă ca specialişti în domeniul aerului comprimat. Numai la ContiCompreso veţi găsi serviciile complete de care aveţi nevoie, soluţii reale la problemele dumneavoastră, consultanţă pe proiecte dar şi o echipă dinamică de specialişti formaţi.

 

Revizie compresoare garantat

Societatea ContiCompreso S.R.L. dispune de propriul atelier utilat pentru efectuarea lucrărilor de revizie pentru orice tip de compresoare. În caz de revizie se furnizează un compresor alternativ pentru a nu cauza Clientului întreruperi de activitate productivă.

Reviziile sunt garantate datorită pieselor de schimb originale. Preluarea şi repornirea compresorului sunt efectuate în timpi şi moduri stabilite împreună cu Clientul.

 

Serviciul de întreţinere curentă (programată)

Serviciul de întreţinere programată este activat prin stipularea unui Contract de control periodic între ContiCompreso S.R.L. şi Client. Contractul prevede o serie de revizii periodice cu rolul de a garanta perfecta funcţionare a maşinii sau instalaţiei. Pe baza tipologiei instalaţiei şi la solicitările specifice ale Clientului serviciul de întreţinere programată prevede următoarele activităţi:

1. Control general central

2. Curăţarea externă a schimbătoarelor

3. Control vizual al pierderilor de ulei

4. Control nivel ulei

5. Control racorduri

6. Control temperaturi

7. Verificarea presiunii

8. Control evacuare condens

9. Controlul punctului de condensare a uscătorului

Pentru orice contract sunt precizate în detaliu toate activităţile care vor fi desfăşurate, frecvenţa controalelor periodice şi respectivele costuri pe care Clientul trebuie să le suporte. Sunt excluse din contract toate materialele/piesele de schimb utilizate pentru care, la cerere, va fi furnizată o listă de preţuri.

 

 


Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists